Friday, November 10, 2017

Drama Totală: Insula Pacatel Episodul 12 dublat in romana * Desene Animate *

Drama Totală: Insula Pacatel Episodul 12 dublat in romana Desene Animate Dublate in Romana Drama Totală: Insula Pacatel Episodul 12 dublat in romana

Drama Totală: Insula Pacatel Episodul 12 - Plini de talent desene animate dublate in romana

Aidoma primei părți din sezonul 5, Drama Totală: Reuniunea Vedetelor, acest sezon aduce în prim plan un set nou de 14 concurenți pe o nouă insulă care concurează pentru premiul cel mare: 1.000.000$. Regula rămâne aceiași: concurenții vor concura, iar cei care nu fac față probelor, vor vota un membru al echipei. Și acest sezon are ca gazdă prezentator pe Chris McLean (Richard Balint) și co-prezentatorul Bucătarul Satâr (Sebastian Lupu).

La începutul competiției, 14 concurenți vor fi plasați în 2 echipe. În fiecare episod, cele două echipe vor fi supuse la probe și doar o echipă, datorită unui concurent, va câștiga. Echipa pierzătoate se va prezenta seara la Ceremonia la Focul de Tabără, unde în urma unor voturi, toți cu excepția unuia vor primi Nalbe, ca simbol al imunității. Membrul cu cele mai multe voturi va pleca din joc luând Tunul Rușinii.

No comments :

No comments :

Post a Comment